Skriv i vores gæstebog !

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Du er måske selv en Schiermacher eller relateret slægtning, eller måske blot en der tilfældigt eller nysgerrigt kiggede forbi . Men uanset hvad, er du mere end velkommen til at skrive en hilsen i vores gæstebog, så kan andre osse se hvem der har kigget i den, og det kunne også være at der så kunne skabes en kontakt, så skriv et par linier. Vær forsigtig med at skrive din Adresse og Tlf. nr. det kan "misbruges", så brug hellere E-mailen, den vil blive besvaret ALTID. Klik på den blå bjælke, og skriv et par ord, om det er positivt eller negativt betyder mindre, bare det udtrykker det du mener. Har du noget andet og mere på hjerte, så brug mail-adressen som står nederst på siden: Du kan også, hvis du synes, indsætte et foto sammen med din hilsen. PS. Personer som er født senere end 1960 eller død senere end 1969 bliver indsat UDEN dato, vi følger Arkivloven. Med venlig hilsen: Familien Jensen. lars@schiermacker-jensen.dk eller gamle-jensen@mail.tele.dk Rettet 25-03-2012.
Skrevet af Hanne Munk Pollas, d. 10-04-2011
jeg har med stor fornøjelse været inde og kigge mig omkring her på hjemmesiden.
Den er virkelig godt lavet med masser af fakts. Jeg er barnebarn af olga og Knud pollas.
Hele denne hjemmeside handler om min farmors slægt- Da jeg var barn, holdt min farmor og farfar altid søndags frokost for hele familien.Og det var virkelig HELE familien, alt hvad kunne krybe og gå blev inviteret. På disse søndage, lærte jeg en del af min farmors søskende at kende. der blev altid lavet et kæmpe tag selv bord, og efter maden var der sang og musik.Vi skulle altid synge runde-sang, og min farmor kunne alle de gode gamle bla -liva well, sange. Min farmor og hendes søskende havde utrolig meget hjerterum til alle. Hvis nogen var i nød, gjorde de alt for at hjælpe. stemningen var altid varm og glad. Set med mine øjne, havde alle disse søskende,på trods af trange kår, formået at give både omsorg og masser af kærlighed til hinanden.
E-mail:
Skrevet af Svend Aage Schiermacher, d. 25-10-2010
Kære alle, spændende med familieforskning.
Jeg er født i Bandholm 31.06.36 som søn af Læge Knud Aage Ernst Schiermacher og Karen Marie. Jeg har haft to søskende Knud Tage og Annette. Jeg er uddannet som civilingeniør og har arbejdet med planlægning af Danmarks overordenede veje. 35år i Vejdirektoratet.
Boede i mange år i Snekkersten nær Helsingør og har deltaget i lokalpolitisk arbejde som byrådsmedlem for venstre. Gift med indretningsarkitekt Birgitte Schiermacher i mere end 50 år. Børn Eva og Ina.
Børnebørn: Frederikke, Josephine og Sophia, Philip og Joakim. Man er velkommen til at kontakte os på 49224720. Bor nu på Christianshavn, Strandgade 14, 2. tv. 1401 Kbh. K
E-mail:
Skrevet af Jan Steen Schiermacher, d. 04-09-2010
Blev gjort opmærksom på denne slægts side, jeg kan evt fylde et Hul (også selv om jeg er adopteret som i så rigtigt siger) min mor hed dengang Anni Rasmussen, og havde ganske rigtigt mig før de blev gift. (er selv født 29/12-68)Christina har to piger Michala og Thea, og jeg har to drenge Kim og Dennis.
Hvis i skulle opdatere siden en dag ;-)

mvh Jan Steen Schiermacher.
E-mail:
Skrevet af Lene Kold, d. 13-06-2010
Hej.
I min mands anegalleri forekommer en Carl Schiermacher født ca. 1828, gift med Anne Cathrine Panum (1819-1894), de bliver gift i perioden 1850-1856 uvist hvor. Carl Schiermacher døde 24. maj 1856 i Nykøbing Sogn, Thisted Amt kun 28 år og som bødkermester.
Anne Cathrine Panum opholder sig i Nykøbing i 1850, men jeg kan ikke finde vielsen.
I har navnet Carl Schiermacher med på hjemmesiden, men uden gren-forbindelse. Har I flere oplysninger om Carl?
Med venlig hilsen
Lene Kold
E-mail:
Skrevet af mie jørgensen, d. 28-03-2010
Hej
jeg har nu set bogen igennem, side 31 er der nævnt en Per Ralf, hvis det er faster Emmy der har sat navn på, så vil jeg gerne have lidt flere oplysninger om ham, jeg synes nemlig stadig det ligner Arne. Hvem taler med Faster Emmy, er det dig Vipper, så få lige nogle flere oplysninger. Med hensyn til den eneste som man ikke har navn på, en herre, har jeg en klar fornemmelse at ham skal jeg altså kende, jeg tænker lidt på noget vejarbejde, Pipkvarteret, fagforening, ... men jeg er ikke sikker. Men måske min ynglings fætter Niels, kan huske noget.

hilsen Mie
E-mail:
Skrevet af mie jørgensen, d. 28-03-2010
Hej Betina !
Jo, du er da i familie med os, din farmor Elva er min faster, og jeg har kendt hende hele mit liv. Hun boede jo længe i (fattighuset) i Høje-Taastrup og senere på Parkvej i Taastrup. Min søster Lotte har forresten stået i lære hos din far Erik da han havde brugsen i Reerslev. Jeg kender ikke dig, men jeg har kendt Eriks dreng, Henrik hvis mor Ena var gift med din far.

Mærkeligt så stor familien bliver efterhånden, den er ellers stor nok i forvejen.

hilsen
Mie
E-mail:
Skrevet af Betina Schiermacher Jensen, d. 21-03-2010
Hej
Mon ikke i er i familie med min farmor, Elva Schiermacher Jensen? Eneste søn, Erik Schiermacher jensen. Kommer fra Høje Taastrup.
E-mail:
Skrevet af Bo Schiermacher, d. 16-03-2010
Jeg tror jeg har fundet ud af at billederne er fra Jespers og Ries konfimation i 1962,da de er de eneste af os fætre og kusiner der er med til denne fest, så det er ikke farfars 80 års fødselsdag da denne blev holdt på alderdoms hjemmet på espenvænget. Bo
E-mail:
Skrevet af Bo Schiermacher, d. 14-03-2010
Hej Lars, jeg er ved at tro det er Farfars 80års fødselsdag i 1962 billederne er fra i bogen med ukendte,men vi må have nogle flere på banen. Hilsen Bo
E-mail:
Skrevet af mie lindkvist jørgensen, d. 07-03-2010
Hej Lars !
Jeg hedder mie og er datter af ove. jeg har lidt information om dem i ikke kender på billederne.
allerførst ove er viet d. 7.4.1950 til ady i nylars kirke på bornholm.
så til billederne
side 34: manden er henning, gift med anna.
side 32: manden til venstre kan være arne, han var gift med bitten (sonja) indtil de blev skilt sidst i 60 erne.
side 20: damen til venstre er lillian, gift med peter.
side18: damen til venstre er elva. den unge pige kan være putte, jeg synes der er lidt lighed.
forøvrigt en rigtig god hjemmeside. det er interessant så meget i har støvet op, vi er jo en ret stor familie.'

mie (oves mindste datter.
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 16-02-2010
Så har jeg opdateret.
E-mail:
Skrevet af Vibeke Laursen, d. 14-02-2010
Hej allesammen - jeg hedder Vibeke - også kaldet Vipper - datter af Gudrun og Henry - jeg må sige at jeg synes at det er sjovt at genopdage hele familien - der sidste 14 dage har jeg snakket med Margit OG Lisbeth -( Niels Georgs piger ) mødte Britta OG Leon ( Moster Oda og onkel Jørgen ) og Jesper til Moster Emmys fødselsdag og har talt i telefon med Annie ( Moster Olga ) - og mailet med Lars (Morbror Peter )- Iværksætter af dette fantastiske projekt --- JEG HAR FUNDET BILLEDER FREM FRA KASSER OG DET HAR VÆRET SJOVT - FAKTISK HAR JEG 3-4 RINGBIND MED FESTSANGE FRA FESTER AFHOLDT I FAMILEN SOM HENRY OG GUDRUN HAR HAFT GEMT ..
oG HAR OGSÅ ET SOMMERBILLED MED MIG SOM LILLE OG LOTTE PÅ GRÆSPLÆNEN VED OVE OG ADYS HUS...
VIL GERNE HØRE MERE TIL JER ALLE SAMMEN
ER I klar over den sidste Mirakel Priser lukker - jeg husker sjove dage på Fredensvej når Mirakel priser havde udsalg og alle damerne i familien skulle til udsalg
MIN MAIL ER i-s.landark@get2net.dk
MED MANGE HILSNER
vIPPER - vIBEKE


E-mail:
Skrevet af Niels, d. 12-02-2010
Mig igen.Mente side 30....Hilsen Niels
E-mail:
Skrevet af Niels Nielsen, d. 12-02-2010
Hej Lars.billedet i de ukendte side 20 de to i midten er Moster Emmy og hendes søn Jesper. Hilsen Niels.
E-mail:
Skrevet af Lotte Anette Lindkvist Andersen, d. 12-02-2010
Ret
telse til birettelse til billedalbum


side 20 . Manden i midten er ikke Niels Georg ( Lisbets far) ,men onkel Jørgen ( gift med Oda)

side 22. Det er Niels Georg der sidder i midten
E-mail:

Nyeste kommentarer

10.11 | 12:34

Me too

15.01 | 23:42

Hej Lars :) Tak for svar. Lisbeth er min faster. Vh Jonas

15.01 | 18:54

Hej Jonas.
Se svaret til Tina nedenunder, Lisbeth er den eneste der kan hjælpe jer begge to. I kan finde hende i telefon bogen, hun bor vistnok i Roskilde.

15.01 | 18:51

Hej Tina. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men prøv at kontakte Lisbeth Jensen. Hun står andetsteds på siden, hende er du i familie med så hun kan hjælpe dig