Skriv i vores gæstebog !

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Du er måske selv en Schiermacher eller relateret slægtning, eller måske blot en der tilfældigt eller nysgerrigt kiggede forbi . Men uanset hvad, er du mere end velkommen til at skrive en hilsen i vores gæstebog, så kan andre osse se hvem der har kigget i den, og det kunne også være at der så kunne skabes en kontakt, så skriv et par linier. Vær forsigtig med at skrive din Adresse og Tlf. nr. det kan "misbruges", så brug hellere E-mailen, den vil blive besvaret ALTID. Klik på den blå bjælke, og skriv et par ord, om det er positivt eller negativt betyder mindre, bare det udtrykker det du mener. Har du noget andet og mere på hjerte, så brug mail-adressen som står nederst på siden: Du kan også, hvis du synes, indsætte et foto sammen med din hilsen. PS. Personer som er født senere end 1960 eller død senere end 1969 bliver indsat UDEN dato, vi følger Arkivloven. Med venlig hilsen: Familien Jensen. lars@schiermacker-jensen.dk eller gamle-jensen@mail.tele.dk Rettet 25-03-2012.
Skrevet af Karina, d. 12-02-2009
HEj igen igen.
Flot, nu kan jeg se en ny kirke. -:)
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 10-02-2009
Hej Far.
Du mangler et billede af Helligkors Kirke i Kbh.
E-mail:
Skrevet af Jan Dyrberg Thrane, d. 07-02-2009
Hej med jer
Som I kan se hedder jeg Thrane, og vi er nogle stykker som arbejder meget seriøst med at lave en hjemmeside om Thranefamilien. Vi har en teori om at Thranerne i Danmark, på en eller anden måde er i familie med hinanden. Vil I have ulejlighed med at sende os de oplysninger som I har om de Thraner som er I jeres familie. På for hånd tak.

Med venlig hilsen

Jan Dyrberg Thrane
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Dorrit Møller, d. 06-02-2009
Hej - det er en smart billedbog, du har lavet.
Jeg var inde at se efter min anes søster Ane Elisabeth. Hvad mener du med Niels, som står efter hende ?? Hilsen Dorrit

Ane Elisabeth Møller. 1848 Niels
E-mail:
Skrevet af Mona Jensen, d. 02-02-2009
Hej Hr Jensen
Det er lige godt et godt stykke arbejde der er lagt i dine hjemmesider, håber at det lykkes det du havde tænkt dig.
Hej Mona.
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 26-12-2008
Ja, lige en hilsen for at se om det virker, men det ser fint ud far.
E-mail:

Nyeste kommentarer

10.11 | 12:34

Me too

15.01 | 23:42

Hej Lars :) Tak for svar. Lisbeth er min faster. Vh Jonas

15.01 | 18:54

Hej Jonas.
Se svaret til Tina nedenunder, Lisbeth er den eneste der kan hjælpe jer begge to. I kan finde hende i telefon bogen, hun bor vistnok i Roskilde.

15.01 | 18:51

Hej Tina. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men prøv at kontakte Lisbeth Jensen. Hun står andetsteds på siden, hende er du i familie med så hun kan hjælpe dig